Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı

2017-2018 MEZUNİYET TÖRENİ

Ana Resimler: af.jpg

TÜRKÇE TIP DÖNEM 1 KURUL 5 ONLİNE SINAVI

Fakültemiz Türkçe Tıp Dönem 1 Kurul 5 sınavı online yapılacak olup gruplar ve sıra numaraları sınav günü ilan edilecektir. 15 Temmuz Yerleşkesi Tıp Fakültesi Binası 2. katında yapılacak olan sınava öğrencilerimiz servisler ile götürülecektir.

A GRUBU
Tarih: 01.06.2018 Cuma
Saat: 12:00
Yer: AKM Önü

B GRUBU
Tarih: 01.06.2018 Cuma
Saat: 14:30
Yer: AKM Önü

GRUP LİSTESİ VE OTURMA DÜZENİ İÇİN TIKLAYINIZ...

KÖK HÜCRE BÖLGE TOPLANTILARI-II
BEYAZ ÖNLÜK GİYME TÖRENİ

Ana Resimler: 3.jpg

Ana Resimler: aaa.png

BEYİN FARKINDALIĞI HAFTASI
FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN RESİM SERGİSİ (14.03.2018)

Ana Resimler: sanatomi.jpeg

14 MART TIP BAYRAMI
İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy

Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hazırlanıp, konuşmacılığını Yrd. Doç Dr. Yunus Emre Tansü' nün yapacağı  ''İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy'' konulu konferans GAÜN Atatürk Kültür Sahnesinde gerçekleştirilecektir.

Saat: 10.30

Yer: GAÜN Atatürk Kültür Sahnesi

FAKÜLTEMİZ ÖĞRETİM ÜYESİ YRD.DOÇ.DR. NECİP KARA'YA ÖDÜL

Dünya Çapında 22 Ülke ve 220 Göz Doktorunun Katılımıyla Gerçekleşen Thea Troph Vaka Sunum Yarışmasında "Amniotic Membrane Transplantation With A Modified Ocular Surface Ring: A Sutureless Ocular Surface Reconstruction Technique"İsimli Cerrahi Teknik Çalışması İle Dünya Birincisi Olmuştur.

Ana Resimler: odul.png