Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı

Buraya Tıklayın
PEDİATRİK ACİLLER SEMPOZYUMU
İNTÖRN ÖĞRENCİLER İÇİN
ETKİNLİKLERE KATILIM DERSİ HK.

FAKÜLTEMİZDE 21-22 ARALIK 2017 TARİHİNDE HASTANEMİZ ODİTORYUMDA DÜZENLECEK OLAN ULUSLARARASI "Cancer Disease From Basic Science To Clinic" KONGRESİNE KATILIN ÖĞRENCİLERİMİZ İNF398 KODLU ETKİNLİKLERE KATILIM DERSİNDE PUAN OLARAK SAYILACAKTIR.

DETAYLI BİLGİ: http://meacr2017.gantep.edu.tr/

TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nca “Ortadoğu’da Akademik Miras Koruma Projesi- Preservation of the Academic Heritage in the Middle Esat” adlı yeni bir girişim başlatılmış olup, başlatılan bu girişimde ülkemizde akademik hayatlarına devam eden Ortadoğu kökenli öğrencilerin hayat hikâyelerinin yazılı ve görsel olarak paylaşılması ve videolarının çekilmesi planlanmıştır.

Fakültemizde akademik hayatına devam eden ve proje kapsamında akademik hayat hikâyesini paylaşmak isteyen Ortadoğu kökenli öğrenciler için ilgili formlar Dekanlık Öğrenci İşleri Ofisinde bulunmaktadır.

Önemle duyurulur.

KERMES