Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı

Parola

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN RESİM SERGİSİ (14.03.2018)

Ana Resimler: sanatomi.jpeg

14 MART TIP BAYRAMI
İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy

Üniversitemiz Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hazırlanıp, konuşmacılığını Yrd. Doç Dr. Yunus Emre Tansü' nün yapacağı  ''İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy'' konulu konferans GAÜN Atatürk Kültür Sahnesinde gerçekleştirilecektir.

Saat: 10.30

Yer: GAÜN Atatürk Kültür Sahnesi

FAKÜLTEMİZ ÖĞRETİM ÜYESİ YRD.DOÇ.DR. NECİP KARA'YA ÖDÜL

Dünya Çapında 22 Ülke ve 220 Göz Doktorunun Katılımıyla Gerçekleşen Thea Troph Vaka Sunum Yarışmasında "Amniotic Membrane Transplantation With A Modified Ocular Surface Ring: A Sutureless Ocular Surface Reconstruction Technique"İsimli Cerrahi Teknik Çalışması İle Dünya Birincisi Olmuştur.

Ana Resimler: odul.png

PEDİATRİK ACİLLER SEMPOZYUMU
İNTÖRN ÖĞRENCİLER İÇİN
ETKİNLİKLERE KATILIM DERSİ HK.

FAKÜLTEMİZDE 21-22 ARALIK 2017 TARİHİNDE HASTANEMİZ ODİTORYUMDA DÜZENLECEK OLAN ULUSLARARASI "Cancer Disease From Basic Science To Clinic" KONGRESİNE KATILIN ÖĞRENCİLERİMİZ İNF398 KODLU ETKİNLİKLERE KATILIM DERSİNDE PUAN OLARAK SAYILACAKTIR.

DETAYLI BİLGİ: http://meacr2017.gantep.edu.tr/

TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nca “Ortadoğu’da Akademik Miras Koruma Projesi- Preservation of the Academic Heritage in the Middle Esat” adlı yeni bir girişim başlatılmış olup, başlatılan bu girişimde ülkemizde akademik hayatlarına devam eden Ortadoğu kökenli öğrencilerin hayat hikâyelerinin yazılı ve görsel olarak paylaşılması ve videolarının çekilmesi planlanmıştır.

Fakültemizde akademik hayatına devam eden ve proje kapsamında akademik hayat hikâyesini paylaşmak isteyen Ortadoğu kökenli öğrenciler için ilgili formlar Dekanlık Öğrenci İşleri Ofisinde bulunmaktadır.

Önemle duyurulur.

KERMES